Вижте и цялата публикация: ЗАЩО ЗАВЪРНАХА ВАСИЛ БОЖКОВ-ЧЕРЕПА? Васил Божков-Черепа се завърна.

...
Вижте и цялата публикация: ЗАЩО ЗАВЪРНАХА ВАСИЛ БОЖКОВ-ЧЕРЕПА? Васил Божков-Черепа се завърна.
Коментари Харесай

Григор Лилов: Черепа е дестабилизиращ политически фактор у нас

Вижте и цялата обява:

 

" ЗАЩО ЗАВЪРНАХА ВАСИЛ БОЖКОВ-ЧЕРЕПА?

 

" Васил Божков-Черепа се завърна. Доскоро ОАЕ изрично отказваха да го екстрадират за България. Вчера се разбързаха за екстрадацията му и през днешния ден Черепа е към този момент у нас.

 

Вчера ОАЕ получиха единодушие за бързо участие в руско-китайската БРИКС. Да припомня, че когато Божков кацна в Дубай, там изненадващо дохвърча и Сергей Наришкин – началник на Службата за външно разузнаване на Русия. Дори се наложи съветски публични лица да опровергават връзката сред двете събития - била инцидентна.

 

Черепа е дестабилизиращ политически фактор у нас.

 

Най-малкото е подобен, тъй като знае доста за всички и съвсем всичко. Това „ всички ” не е единствено Бойко Борисов, само че и предходни министър председатели. И това „ всичко ” не е само сакове с пари. Жив очевидец пред съда постоянно има смъртоносен агитационен резултат, даже и да послъгва. Но в тази ситуация, както знаем, послъгване не е належащо – и истината ще свърши работата.

 

Парадоксално звучи на този декор, само че завръщането на Черепа е комфортен фактор за тези „ всички ”, които се намират под западен напън. Арестът му е на благоприятност пристигнал миг да показват посредством неговото задържане западната си ориентировка. Да я показват на фона на възходящия дипломатически скандал със арестуваните доставки за Украйна и негодните 100 БТР-а, които нямат място на фронта (дори библията на милиардерите – медията „ Форбс ”, която другояче не вижда България, оня ден посвети специфична огромна публикация с рецензия към страната ни, включително и за БТР-ите).

 

Но надалеч по-важното в завръщането му е посредством опасността от негови разкрития да си измиват ръцете пред Запада за непоследователната им политика. Защото е ясно, че посредством знанието на Божков неговите небългарски господари ще притиснат зад кулисите родните властници.

 

Срещу натиска посредством закона Магнитски се изправя натиска посредством интервенцията „ Васил Божков ”.

 

А когато постановката приключи, евентуално и Черепа ще стане непотребен: както Трактора, както Вагнеровеца (за Пригожин виж по-предишния пост)... "

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР